Ini Rahsia Sebenar Mereka

Sembuh Dari Masalah

 

  JANTUNG  

  KOLESTEROL  

  TIGA SERANGKAI  

 ~ Pendedahan ~

Bagaimana Mereka Kembali Sihat

Guna 100% Bahan Organik

Tanpa Steroid ,

Halal Dan Lulus KKM

Tuan Zulkifli Bersyukur

Selepas serangan jantung kedua asbab amalkan jus ini

Sekarang Cergas Sihat Macamni...

 

    Tonton video Beliau !    

Image

 

" Sebelumnya hampir tiada harapan sembuh rasanya.."

 

Syukur kesan mengejutkan pelanggan kami ini selepas amalkan jus ini dengan izinNya.

 

Doktor pun izinkan

amalkan terus jus ini kerana perubahan kesihatan beliau yang sangat ketara. Gembiranya beliau apabila terselamat dari serangan jantung lagi. 

Ini lagi berita gembira dengan kesembuhan mereka

 

Jom Lihat !

 

Image

Nak kembali sihat macam mereka...?

Jangan tangguh-tangguh

 

 

Cuba jawab dengan jujur...

INIKAH YANG ANDA RASA..?

" SAKIT DADA SESAK NAFAS "

 

Dada rasa terhimpit. Rasa sakit dan ketat hampir rasa seperti dada kena tekan

 

" SAKIT BELAKANG DAN TENGKUK "

 

Badan sakit-sakit, sesak nafas.Jantung kerap berdebar-debar. Nafas pendek

 "CEPAT PENAT MENGANTUK" 

 

Fuhhh..jalan sikit cepat penat dan nafas pendek rasa semput. Tercungap-cungap. Selalu letih tak bertenaga.

 

  " KEBAS-KEBAS SESEMUT "

 

Kebas tangan dan lengan kiri kerap atau berpanjangan. Tidur tak lena.

 

  " CHECK DOKTOR BACAAN SEMUA TINGGI "

 

Bacaan kolesterol, kencing manis dan darah tinggi semua membimbangkan. 

 

  " SUSAH NAK LELAP MATA "

 

Susahnya nak tidur. Kejap-kejap pergi bilik air. Dah larut pagi baru boleh tidur.

 

  " CEPAT MENGAH "

 

Baru jalan sikit dah rasa mengah. Mandi pun mengah apa lagi nak naik tangga memang sukar

Jaga-jaga ya ..!

kalau ada mengalami simptom begitu. Sebab itu tanda awal kolesterol tinggi. 
Kadar kolesterol tinggi maka risiko

untuk sakit jantung pun tinggi.. 

NI YANG AKAN TERJADI PADA JANTUNG

Ambil perhatian dan ambil tindakan segera ya !

 

Selamatkan jantung anda. Kawal paras kolesterol untuk elakkan naik mendadak.

 

 

 

Kalau dibiar silap-silap boleh berlaku

  serangan jantung dan strok  

 

" Tapi tak pe... Jangan risau..

Ada penyelesaiannya selagi nak usaha "

JANGAN RISAU !!!

 

 

YANG PENTING ANDA

IKHTIAR DULU

Sebelum kesihatan anda makin teruk dan semakin tinggi kos rawatan doktor

Jangan putus harapan..

 

"Di saat anda dalam kesakitan dengan ujian Allah, sebenarnya masih ada jalan sembuh selagi masih mahu berusaha."


Inilah Sunnatullah (Cara Kerja Allah).
Yang penting kita kena sentiasa ikhtiar mencari jalan penyelesaian..

 

  Dah macam-macam ikhtiar..

Betul ke boleh sembuh ?  

 

Jangan mudah putus asa !

 

 

Jom tengok ni !

Kisah bahagia pelanggan-pelanggan kami kembali sihat. Alhamdulillah dengan izin Allah

 

 

  Tonton Video Mereka Ni   

 

Image
 

PENGAKUAN  EN AZWAN

" SERANGAN JANTUNG " 

 

Tapi alhamdulillah semuanya berubah selepas Encik Azwan mula minum Jus Arabic Gold ni, masalah jantung dah kembali normal

 

Dada pun dah rasa sangat lapang, nak bernafas pun dah semakin selesa, tidur pun dah mula lena, sampai satu tahap bacaan kencing manis dan darah tinggi pun dah mula stabil.

 

 

___________________________

 

PENGAKUAN EN SAKAWI

" Masalah 5 serangkai dan jantung tersumbat "

 

Tapi semuanya berubah dari negatif ke positif 100%, pernafasan dah mula lancar, peluh pun mula keluar dan badan pun menjadi sangat tenaga, nak buat aktiviti berat dan lasak pun dah boleh

 

Kalau dulu nak naik tangga sampai ke tingkat 5 pun tak mampu, tapi kini steady je boleh naik ke tingkat 5

 

__________________________

Kembalikan hidup ceria anda seperti dahulu

 

ANDA SEBENARNYA NAK MACAMNI KAN ?

Ini Solusi

Masalah Kesihatan Anda

 MEMPERKENALKAN 

Jus Arabic Gold

 

Formulasi Khas Untuk Masalah Jantung , Kolesterol , Darah Tinggi Dan Kencing Manis 

BAHAN UTAMA 

 

Jus Arabic Gold 

 

Bahan utama makanan berkhasiat iaitu antaranya buah delima, madu, habbatus sauda, dan arabic gum 

    PENTING    

PENTING UNTUK ANDA TAHU: 

 

Anda order dari website ini kami poskan 100% Original  sahaja khas dari hq kami.

 

 

  BUKTI:  

 

Terdapat kod QR pada kotak. Anda boleh imbas (scan) untuk membuktikan ia original.

 

  PENTING UNTUK ANDA TAHU  

Hq tidak membenarkan penjualan di marketplace seperti Shopee , Lazada dan sebagainya. Pihak HQ tidak bertanggung jawab jika anda menerima produk bukan original yang dibeli bukan dari HQ kami sendiri. Pastikan beli original. Dapatkan dari kami.

 

 JAMINAN KAMI : 

 

Pesanan anda akan dihantar semula jika terbukti Jus Arabic Gold yang dipesan tak sampai atau diterima dalam keadaan rosak atau bukan asli. Kami ganti yang baru !

 JAMINAN KAMI LAGI : 

 

Anda beli di website ini

kami beri

 MONEY BACK GUARANTEE 

( jaminan wang dikembalikan jika tidak berkesan bagi setiap pembelian

3 botol ke atas mengikut terma dan syarat yang ditetapkan ) 

 

Anda tak perlu risau apa-apa.

 

  Dapatkan Yang  

  100% Original  

  Di Website Ini !  

Ramai pengguna telah sembuh dan dapat manafaat kebaikan asbab amalkan

Jus Arabic Gold

Jus Arabic Gold di TV Al-Hijrah

FAKTA

 

Tahukah anda banyak ubat atau makanan tambahan di pasaran mengandungi steroid untuk hilangkan sakit dengan cepat .Kesan mudarat untuk buah pinggang.

 

Jus Arabic Gold pilihan paling selamat dan berkesan yang bebas steroid dan terbukti berkesan.

 

LAGI KELEBIHAN JUS ARABIC GOLD

 

 

✅  LULUS UJIAN MAKMAL

 

Lulus ujian makmal dan dibuktikan sebagai makanan selamat dan bebas steroid. Pengiktirafan MeSTI.

✅  KILANG BERTARAF GMP

 

Dihasilkan oleh kilang yang mempunyai taraf kelulusan GMP.  Produk berkualiti.

✅  TERBUKTI

 

Terbukti dari banyak testimoni berkesan berjaya selesaikan masalah jantung, kolesterol, darah tinggi dan kencing manis.

JUS ARABIC GOLD

PRODUK BUMIPUTERA MUSLIM

SELAMAT - HALAL - LULUS KKM

Pengkelasan Kategori Makanan Oleh KKM.

Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri ( MeSTI )

Jus Arabic Gold selamat diamalkan

Dikilang oleh kilang bertaraf GMP ( Good Manufacturing Practise ). Mematuhi piawai industri makanan.

    Soalan-Soalan Lazim (FAQ)   

 

 

KENAPA MESTI CUBA JUS ARABIC GOLD ?

Jus Arabic Gold terbukti berkesan mengurang 

melega dan mengawal sakit jantung, kolesterol, darah tinggi dan kencing manis. Paling penting ianya bertindak dari dalam dan tak perlu bergantung pada ubat sapu.

BERAPA KANDUNGANNYA ?

300 ml sebotol. Boleh tahan anggaran sebulan. 

BOLEH AMBIL JUS ARABIC GOLD DENGAN UBATAN ATAU SUPPLEMENT LAIN ?

Ya boleh. Sebab Jus Arabic Gold 100% berasaskan herba semulajadi. Jarakkan sekurang-kurangnya 1  jam dari pengambilan ubatan hospital

ADA TAK KESAN SAMPINGAN PADA BUAH PINGGANG ?

Tiada kesan sampingan yang memudaratkan badan . Sekadar kesan penyembuhan ( healing crisis ) sementara di peringkat awal pengambilan. Kandungan hanya 100% bahan semula jadi.

SABAH SARAWAK BOLEH COD ?

Boleh. Jika kawasan anda ada khidmat kurier yang ada khidmat COD. HUBUNGI KAMI DAHULU JIKA PERLU UNTUK  memastikan kawasan anda ada COD atau tidak. Whatsapp 0197719972 Customer Service.

KALAU ADA PENYAKIT 3 SERANGKAI ?

Boleh. Amat sesuai untuk mengawal kolesterol, kencing manis dan darah tinggi.

ADA PANTANG LARANG ? 

Tiada. Namun pengamal dinasihatkan mengamalkan pemakanan sihat.

IBU MENGANDUNG BOLEH MINUM JUS NI ? 

Boleh. Usia kandungan sekurang-kurang 4 bulan

PRODUK NI BUATAN MANA ?

Buatan Malaysia. Keluaran bumiputera muslim semestinya halal. Dikilang oleh kilang bertaraf GMP ( Good Manufacturing Practise ). Mematuhi piawai industri makanan.

KANAK-KANAK BOLEH MINUM ?

Ya boleh. Usia perlu 4 tahun ke atas

BAGAIMANAKAH CARA PENGAMBILAN JUS ARABIC GOLD YANG BETUL?

 

2 kali sehari

1 sudu pagi sebelum sarapan

1 sudu malam sebelum tidur

( Guna sudu plastik untuk kekalkan khasiat madu )

 

PENAFIAN: Testimoni di website ini adalah pengalaman sebenar pelanggan mengamalkan Jus Arabic Gold. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian sistem badan individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu . Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul. Kita berikhtiar, selebihnya tuhan yang menyembuhkan.

 

“Ya! Saya nak sihat semula !

Tapi..betul ke boleh baik saya ni ?”

  TENGOK SENDIRI  

  RESULT DI BAWAH INI  

 Berapa ya harga Jus Arabic Gold

untuk sembuhkan sakit saya ni ?

 

 

  Macamana nak order ? 

 

Saya tak nak la sampai sakit dah jadi teruk baru nak rawat.

 

? Tak Tahu Nak Beli Online 

Kami Mudahkan Anda

 

  BARANG SAMPAI BARU BAYAR  

Anda tak langsung tanggung apa-apa risiko pengeposan. Jika ada isu biar kami 

yang tanggung

 

ORDER SEKARANG !

POSTAGE MASIH FREE

Order Anda Kami Pos Dari HQ

Dijamin 100% Original

 

 

PUSAT PENGHANTARAN KAMI

Jus Arabic Gold :

 

Jalan Keladan Indah 2, Taman Keladan Indah, 28000  Temerloh , Pahang

Customer Service : 0197719972 

  Diskaun khas di website ini  

 

Ooopsss....! Nanti Dulu

Untuk 59 orang terawal yang

order hari ini!

 

  PROMOSI SEKARANG 

 

Dapatkan

   2 BOTOL  

  yang lebih berkesan  

 

  JIMAT sehingga 40% Diskaun  

 

Ni Yang Ramai Orang Suka Pilih!

   LEBIH JIMAT BERBALOI  

  LEBIH EKONOMI  

  LEBIH BERKESAN  

  PAKEJ PALING LARIS  

PAKEJ

 PALING POPULAR 

PILIHAN RAMAI

2 Botol Hanya RM180

sahaja

2 botol untuk 40 hari pengambilan :

1 botol pertama proses mengesan masalah penyakit,  botol kedua dan seterusnya proses merawat dan memperbetulkan sistem badan yang bermasalah .

 

 

Anda dapat :

✅ 2 botol 300ml Jus Arabic Gold

✅ Jimat RM180 ( Harga Asal RM300 )

✅ Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia

 

 

 

  Nak Pakej Lagi  

 Lebih Berkesan  
Jom Tengok Di Bawah !

 

Pakej Sihat

  PROMO RAYA 4 BOTOL 

( Untuk Kegunaan 120 hari )

Anda dapat :

  4 botol X 300ml Jus Arabic Gold

✅  FREE DELIVERY

✅  FREE 1 BOTOL ARABIC GOLD MASSAGE 

✅  Sesuai bagi yang serious nak sembuh,

 yang sakit dah lama, yang ada masalah jantung, kerap sesak nafas, ada sumbatan, masaalah kolesterol, darah tinggi dan kencing manis , badan yang tak bermaya kerap letih-letih dan merawat dan memperbetulkan sistem badan yang bermasalah

 

 

Nak Lagi Berkesan Dan Jimat 
Special Untuk Anda

 

 PAKEJ PREMIUM 

6 BOTOL RM350 

 

( Untuk Kegunaan 180 hari )


Anda dapat :

✅ 6 Botol X 300ml Jus Arabic Gold 

FREE 2 BOTOL ARABIC GOLD MASSAGE

✅ Jimat RM550 ( Harga Asal RM900 )

✅ Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia

✅ Money back Guarantee.

Jaminan wang dikembalikan 100% jika tidak langsung memberi apa-apa kesan yang baik

Sesuai bagi yang serious nak sembuh,

 yang sakit dah lama, yang ada masalah jantung, kerap sesak nafas, ada sumbatan, masaalah kolesterol, darah tinggi dan kencing manis , badan yang tak bermaya kerap letih-letih dan merawat dan memperbetulkan sistem badan yang bermasalah



Insya-Allah dari feedback positif yang kami terima dari ramai pelanggan kami yakin Jus Arabic Gold dapat membantu anda memperbaiki tahap kesihatan anda.

  PROMOSI DI ATAS ADALAH YANG TERBARU  

 

 

Cepat! Sebelum Offer Ini Tamat !

Image

CARA ORDER

 Anda boleh membuat pesanan samada melalui

 ONLINE  atau WHATSAPP  

  Cara Order Online  

Lengkapkan Borang Tempahan Online Di Bawah Sekali.

 

 Cara Order Melalui Whatsapp 

Tekan butang order melalui whatsapp berwarna hijau di bawah. Anda akan terus dihubungkan ke no whatsapp kami untuk membuat pesanan.

 

Tekan butang hijau WHATSAPP atas ni untuk order melalui whatsapp

 

 

  Pesanan Penting :  

 

Pembelian cara COD ( Barang Sampai Baru Bayar ) untuk Seluruh Semenanjung Malaysia dan kawasan Sabah Sarawak yang ada perkhidmatan kurier

 

  FREE POSTAGE  

  JIKA ORDER SEKARANG  

TAK PANDAI ORDER ONLINE

BOLEH TEKAN WHATSAPP

" Lebih Jimat Lebih Murah Lebih Berkesan "

Image

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
1 Botol Jus Arabic Gold 300ml
2 Botol Jus Arabic Gold 300ml - Pack Jimat Rawat Lebih Berkesan - FREE POSTAGE
4 Botol Jus Arabic Gold 300ml - FREE POSTAGE - FREE 1 MASSAGE OIL
6 Botol Jus Arabic Gold 300ml - FREE POSTAGE - FREE 2 MASSAGE OIL
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN